Tuesday, August 31, 2010

Sambutan Kemerdekaan ke-53

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN YANG KE-53 KEPADA SEMUA RAKYAT MALAYSIA.1MALAYSIA MENJANA TRANSFORMASI ( RAKYAT DIDAHULUKAN, PENCAPAIAN DIUTAMAKAN )

Aku baru sahaja balik dari Bukit Jalil selepas selesai melihat sambutan hari kemerdekaan yang ke-53 yang berlangsung di Stadium Putra Bukit Jalil.Stadium yang berlangsungnya sambutan kali ini adalah di stadium tertutup dimana pernah dijadikan gelanggang badminton untuk piala Thomas.

Kesemua para pemimpin Malaysia termasuk jemaah menteri, ketua setiausaha, para ketua jabatan.Para diplomat,kauselor,atache dari luar negara juga hadir untuk meraikan sambutan kemerdekaan mewakili negara mereka.

Turut hadir pada majlis kali ini adalah mantan perdana menteri Malaysia iaitu Tun Dr.Mahathir Mohammad namun tidak kelihatan Tun Abdullah Badawi pada majlis kali ini selepas tahun lalu pun beliau tidak hadir ke dataran parlimen menyaksikan sambutan kemerdekaan ini.

Walaubagaimanapun aku tidak berpuas hati sambutan kali ini kerana stadium yang berlangsungnya sambutan amat kecil dan tidak boleh menampung orang ramai yang hadir meraikan kemerdekaan.

Lagi Gambar [ klik sini ]

*** Gambar ini semua aku ambil sendiri bukannya dari google ataupun mana-mana laman web yang lain.

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan Komen