Sunday, February 28, 2010

Teknik Professor Klon ditiru Yahudi

Filem Cicak-Man arahan KRU Production mungkin menceritakan sesuatu kisah.Ini kerana Professor Klon ( Aznil Hj Nawawi ) telah mencipta satu penyakit dan telah membuat ubat kepada penyakit tersebut.

Golongan-golongan bijak pandai konspirasi Yahudi mungkin telah mendapat ilham dari filem Cicak-Man untuk memperolehi wang lebih supaya dan menampung keperluan pada masa akan datang jika tercetusnya perang.

Krisis ekonomi dunia berlaku apabila syarikat-syarikat gergasi di Wall Street telah menarik balik dana-dana yang diperuntukkan untuk syarikat-syarikat seperti Lehman Brother.Oleh kerana itu, ia menyebabkan ekonomi di seluruh dunia telah menjadi gawat.

Ini menyebabkan kerajaan Amerika telah membelanjakan 700 billion dolar Amerika atau lebih kurang Rm 2.5 trillion ( 25,000,000,000 ) untuk menyelamatkan syarikat ini.Malangnya, tidak ada apa-apa yang dapat dilakukan kerajaan mereka.

Lihat pula syarikat automotif kenderaan bernama Toyota, mereka telah menarik balik sebanyak 4.2 juta buah kenderaan yang akan dikeluarkan mereka.Dengan alasan bahawa brek kereta tidak berfungsi dengan baik.

Sementara Honda juga tidak terkecuali untuk mengumpulkan dana dengan menarik beribu-ribu unit kereta Honda City kerana ada sistem yang akan membahayakan pengguna jika dimasuki air.

Malas aku nak cerita tentang ekonomi ini sebab aku pun bukanlah pakar sangat tentang ekonomi ini.Apa yang aku telah tulis diatas adalah penarikan kereta ini bermaksud wang juga akan dikurangkanlah.

Sebenarnya ada lagi satu teknik para orang-orang Yahudi ini untuk memperoleh untung lebih dengan membuat satu penyakit yang dipanggil Selesema Babi atau dalam nama saintifiknya H1N1.

Selepas mereka menyebarkan penyakit ini kepada khalayak umum, jadi ia telah menjadi wabak yang susah untuk dikawal.Dalam masa yang sama, tiada lagi ubat yang boleh menyembuhkan penyakit ini.

Dengan kebijaksanaan mereka, mereka telah mencipta vaksin yang boleh merawat penyakit Selesema Babi ini.Jadi seluruh kerajaan di dunia akan membeli vaksin ini untuk menyelamatkan rakyatnya yang berada dalam kesakitan.

Sehingga 9 Disember tahun lalu, sebanyak 1438880 ( satu juta empat ratus tiga puluh lapan ribu lapan ratus lapan puluh ) kes telah dicatatkan dan 14337 disahkan meninggal dunia angkara penyakit ini.

Bayangkan jika satu vaksin yang disuntik kepada mangsa bernilai Rm 10 .Ini menunjukkan bahawa pencipta vaksin ini akan mendapat untung sebanyak Rm 14 juta.Ia angka yang kecil tetapi harga sebenar vaksin ini dikatakan lebih kurang $25 ( Rm85 ) .

Mahu tidak mahu kerajaan perlu membeli vaksin ini kerana tidak rakyat akan mati dan kerajaan akan dipersalahkan.Secara tak langsung mereka telah mendapat laba dengan konspirasi wabak ini.

Ia dibuktikan apabila...

Empat hari sebelum terjumpanya kes Selsema Babi di Mexico, Pengarah Makmal Univerisiti Rockefeller iaitu Dr.Ralph Steinman telah diberi Anugerah Perubatan Albine. Anugerah tersebut diberi beserta saguhati USD500,000.

Steimen terpilih kerana sumbangannya dalam penerokaan dendretic cells malah seorang yang pakar dalam penyelidikan imunilogi dan Fisiologi Selular.

Imunilogi adalah penyelidikan khusus dalam imunisasi (pencegahan penyakit) dalam bidang bio-perubatan. Kemungkinan Steimen dan rakan-rakannya akan diberi tanggungjawab palsu untuk menangani gejala swine flu.

Doktor Steinmen ini juga bukan sahaja bertugas di Universiti Rockefeller malahan beliau adalah Ketua Pengarah Institut Trudeau.Institut ini diberi tanggungjawab oleh kerajaan Amerika untuk membuat penyelidikan tentang vaksin bersama kementerian pertahanan mereka.

Mungkin ini membuktikan bahawa kerajaan US pun terlibat dalam konspirasi penyebaran wabak H1N1 ini untuk memberi keuntungan kepada golongan-golongan tertentu.

David Rockefeller juga adalah salah satu orang kuat Illuminati untuk menjayakan pelan New World Order.Fikir-fikirkanlah...

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan Komen