Thursday, November 5, 2009

Rahsia di sebalik September Eleven ( 2 )

Penglibatan Israel dalam serangan keji itu makin jelas setelah muncul informasi bahawa ketika serangan terjadi, seluruh orang Yahudi yang bekerja di bangunan World Trade Center sudah diberitahu untuk tidak pergi kerja pada hari tersebut.

Antaranya ialah syarikat Odigo, perusahaan telekomunikasi milik Israel di mana pekerja-pekerja mereka telah menerima SMS peringatan akan adanya serangan beberapa jam sebelum tragedi serangan Bangunan World Trade Center.
Pihak Barat cuba mengaitkan serangan itu dengan Al-Qaeda.Beberapa kali Osama bin Laden menafikan keterlibatan Al-Qaeda,kata Osama, Orang Islam tidak akan membunuh dan tidak boleh membunuh orang yang tidak berdosa atas jenayah yang dilakukan orang lain.

Sebanyak sebelah buah negara yang memberi amaran tentang kemungkinan serangan itu tetapi kerajaan Amerika tidak mempedulikannya.Mengapa?

Ejen perisik Amerika FBI dan lain-lain turut memberi amaran kepada kerajaan tentang beberaoa teroris yang sedang berlatih di pusat ketenteraan Amerika, pun tiada respon.
Nama-nama perampas pesawat telah hilang dari senarai sebenarnya.

Beberapa orang yang dituduh perampas itu didapati masih hidup.Pita rakaman kawalan trafik lapangan terbang 11 September itu turut dimusnahkan.

Mengapa Pentangon yang terkenal hebat dengan peralatan canggih tidak dapat menerima amaran ancaman serangan itu?

Banyak lagi fakta meragukan...
Sepupu dan adik Presiden Bush menjadi CEO kepada syarikat yang bertanggungjawab menjaga sistem keselamatan Bangunan World Trade Center. Kemudian pekerja-pekerja bangunan WTC melaporkan beberapa hari sebelum serangan, terjadi ganguan elektrik sementara terhadap sistem dan alam keselamatan bangunan.
Persoalannya ialah bagaimana bangunan yang diperbuat sebahagian besarnya dari besi boleh meletup dan hancur dengan begitu pantas sekali?
Mana-mana bangunan tinggi jika terbakar, akan mengambil masa yang agak lama untuk runtuh, ia akan terbakar terlebih dahulu. Dalam kejadian ini bangunan itu telah runtuh dalam masa yang singkat.
Pasukan keselamatan melaporkan terdengar beberapa letupan kuat di kedua-dua bangunan tersebut.
Mungkin bom-bom sudah siap dipasang di kedua-dua bangunan dan akan diletupkan serentak dengan rempuhan pesawat tersebut?

Banyak lagi fakta yang menunjukkan rampasan pesawat dan runtuhan bangunan itu adalah kerja-kerja orang dalaman...

Yahudi berjaya membuatkan dunia menjadi bertambah benci kepada Arab dan Islam dan bertambah dahsyat lagi apabila orang Islam turut mempercayainya setelah dimandikan dengan berita dari media kawalan Yahudi...

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan Komen