Sunday, April 26, 2009

KEM

Sorry aku cuti sebab agak penat jadi agak lama aku tak tulis blog.Kalau korang pergi kem dekat sekolah aku ada kem dalam rumah aku.Perkara pertama yang ada dalam senarai kem tu aku main game.Lepas tu aku tidor dalam khemah ehh silap bilik dengan Air-Condition sekali.Lepas bangkit tu.makan Pizza...Sedapp...Lepas tuu main la apa yang boleh dimain.Keesokan harinya aku pergi shopping dekat 19.Lepas tu macam2 laa...

tahukah anda: kebanyakkan orang membeli buah kelapa bukan untuk meminum tetapi nak makan dia punya isinya.

No comments:

Post a Comment

Dipersilakan Komen